Voileipäkakkuja ei ole vielä tullut paljon tehtyä, mutta kyllä nämä tästä :D Tämä meni valmistujaisiin, hyvin oli maistunut! Sisälle laittamaani sekoitusta maistoin, oli kyllä hyvää sellaisenaankin, nam.
Pohja:
Fazerin ruistoast -paahtoleipää 8 palaa reunat pois leikattuina
Vaaleaa paahtoleipää 8 palaa reunat pois leikattuina
Väliin:
1 prk katkarapu -tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
300 g savulohta
15 cm kurkkua paloina
tuoretta tilliä silputtuna
ripaus aromisuolaa
tilkka sitruunamehua
Kostutukseen:
kasvislientä
Koristeeksi:
250 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
kylmäsavulohta
tilliä
herneenversoja
kirsikkatomaatteja
Laitoin vielä päällekin täytettä, sillä sai hauskan pinnan kakkuun!
keskiviikko, 4. kesäkuu 2008
Kommentit