Täytyy sanoa että tämä on paras porkkanakakun ohje, jota olen koskaan kokeillut! Kannattaa ehdottomasti testata!

869572.jpg

Pohja:
    400g porkkanaraastetta
    7 dl vehnäjauhoja
    2 tl leivinjauhetta
    4 tl kanelia
    1/2 tl suolaa
    2,5 dl sokeria
    2 dl fariinisokeria
    1 prk ananasmurskaa
    3 dl öljyä
    6 kananmunaa

Päällys:
    200g maustamatonta tuorejuustoa
    100g vaniljatuorejuustoa
    1 prk rahkaa
    250g tomusokeria

Pinnalle:
    hasselpähkinärouhetta

1. Pese ja raasta porkkanat.
2. Erottele valkuaiset ja keltuaiset, vatkaa valkuaiset kestäväksi vaahdoksi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan porkkanaraaste, ananasmurska, öljy ja keltuaiset, sekä viimeisenä valkuaisvaahto. Varo sekoittamasta taikinaa liikaa, ettei se sitkisty.
4. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista +200 asteessa noin puoli tuntia.
5. Anna pohjan jäähtyä, sekoita päällisen ainekset keskenään ja tasoita se pinnalle. Koristele hasselpähkinärouheella.