lauantai, 15. joulukuu 2007
Gluteeniton mansikkakakku
1. täyte
300g mansikoita
1 prk flora vispiä
1 dl rahkaa
½ dl vaniljatuorejuustoa
2 liivatelehteä
sokeria
vaniljasokeria
2. täyte
lakkahilloa
1 prk flora vispiä
1 dl rahkaa
½ dl vaniljatuorejuustoa
sokeria
vanlijasokeria
Gluteeniton kakkupohja
6 munaa
3 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1½ tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita keskenään jauhot ja lisää ne vähitellen muna-sokerivaahdon sekaan.
3. Kaada taikina voideltuun, esimerkiksi kookoshiutaleilla vuorattuun vuokaan.
4. Paista kakkua +150 asteessa alatasolla vajaa tunti.
Kommentit