1134052.jpg

1. täyte
    300g mansikoita
    1 prk flora vispiä
    1 dl rahkaa
    ½ dl vaniljatuorejuustoa
    2 liivatelehteä
    sokeria
    vaniljasokeria

2. täyte
    lakkahilloa
    1 prk flora vispiä
    1 dl rahkaa
    ½ dl vaniljatuorejuustoa
    sokeria
    vanlijasokeria

Gluteeniton kakkupohja

1134062.jpg

    6 munaa
    3 dl sokeria
    1 dl perunajauhoja
    2 dl gluteenitonta jauhoseosta
    1½ tl leivinjauhetta
    2 tl vaniljasokeria

1. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita keskenään jauhot ja lisää ne vähitellen muna-sokerivaahdon sekaan.
3. Kaada taikina voideltuun, esimerkiksi kookoshiutaleilla vuorattuun vuokaan.
4. Paista kakkua +150 asteessa alatasolla vajaa tunti.