Tupaantuliaisia siskon ja miehensä uuteen asuntoon (: Hyvääoli!

971519.jpg

Ohje on Suklaaherkut-kirjasta.

Pohja:
   
200g kevyttuorejuustoa
    2-3 tippaa vanilja-aromia (itse käytin vaniljatangon siemeniä)
    250g hienoasokeria  
    2 munaa  
    100g voita
    1 tl leivinjauhetta
    50g pekaanipähkinämurskaa

Kuorrutus:
    50g voita
    1 rkl maitoa
    100g tomusokeria  
    2 rkl kaakaojauhetta
    pekaanipähkinöitä koristeluun

1. Voitele pieni kakkuvuoka (tämä on tehty 18 cm  halkaisijaltaan olevaan vuokaan) ja peitä pohja leivinpaperilla.
2. Vatkaa keskenään tuorejuusto, vaniljauute, ja 25g sokeria ja nosta toistaisesksi sivuun.
3. Vatkaa munat ja loppu sokeri vaahdoksi. Laita voi ja kaakaojauhe pieneen kasariin, kuumenna sekoittaen ja lisää munaseokseen. Hämmennä joukkoon keskenään sekoitetut leivinjauhe, jauhot ja pähkinämurska.
4. Laita puolet taikinasta vuokaan ja sivele tasaiseksi. Levitä tuorejustoseos varovasti päälle ja sitten loput taikinasta sen päälle. Paista 180 asteisessa uunissa 40-45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.
5. Kuorrutus: sulata voi maitoon ja sekoita joukkoon tomusokeri ja kaakaojauhe. Levitä kuorrutus brownien pinnalle ja koristele mielesi mukaan.

Tässä vielä kakku sisältä..

971548.jpg