767024.jpg

Eilen tein ruoaksi meille tällaista, hyvää oli.

Pohja

2 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
0,5 tl suolaa
4 rkl öljyä
vehnä- ja sämpyläjauhoja

Täyte

2 dl Rainbown chili-tomaattimurskaa
pussillinen kebab-lastuja (Portti)
2 sipulia
kirsikkatomaatteja
juustoa
pizzamaustetta

Kuumenna vesi n. +42 asteiseksi. Sekoita kuivahiiva desilitraan jauhoja ja lisää seos veden sekaan. Lisää suola ja öljy ja sen jälkeen jauhoja sen verran, että taikina irtoaa kulhon reunoista tainkinaa vaivatessa. Laita valmis taikina leivinpaperin päälle pöydälle ja kauli se siinä ohueksi. (näin se on minusta kätevin tehdä) Siirrä kaulittu taikina leivinpaperin päällä pellille ja täytä pitsa mielesi mukaan. Paista +250 asteessa, n 15 min.